Nadcap certificering verlengd

Goed nieuws! Norma heeft de hercertifecering voor Brazing onder NADCAP succesvol doorlopen, daarmee zal ons certificaat worden verlengd tot april 2018.

Goed nieuws! Norma heeft de hercertifecering voor Brazing onder NADCAP succesvol doorlopen, daarmee zal ons certificaat worden verlengd tot april 2018.

Eind januari heeft er bij Norma een audit van 4 dagen plaatsgevonden op het zoutbadsolderen en werd uitgevoerd door een Amerikaanse auditeur van PRI.
Na de audit volgt er een eindrappoprt waarin werd benadrukt dat het niveau van de betrokkenen (proces engineers, operators) hoog is in vergelijking met veel andere bedrijven waar hij auditeert.
Vervolgens komt er een fase waarin eventuele tekortkomingen (findings) dienen worden opgelost, deze worden zeer kritisch beoordeeld door een staff engineer van PRI.
Daarna volgt de hercertificering. NADCAP accreditatie zorgt er voor dat onze organisatie op de gekwalificeerde fabrikanten List (QML) wordt gezet.

Daarom zijn wij bijzonder trots dat we dit met verschillende disciplines opnieuw aantoonbaar weten te borgen. Speciale dank aan onze medewerkers voor de ondersteuning, zonder jullie was dit niet gelukt!

Een projectteam van Norma is in 2015 begonnen aan de voorbereidingen voor NADCAP certificering van ons zoutbad soldeerproces (ook wel aluminium hardsolderen of fluxbadsolderen genoemd). Zoutbad solderen is één van de unieke competenties van Norma, zie ook http://www.norma-groep.nl/dip-brazing-vacuum-solderen/

Nadcap certificering Norma